Mercedes S klasa

Mercedes S klase predstavlja jedan od najboljih automobile današnjice dizajniran tako da pruži maksiman komfor, sigurnost i stabilnost na putu uz neverovatan osećaj luksuza. Kompanija Mercedes je ovim vozilom uspela da stvori tehnološki najnapredniji automobil koji poseduje Pre-safe sigurnosni sistem i time Vašu bezbednost u vožnji podiže na najviši nivo.  Od dodatne opreme poseduje i sedišta sa opcijom grejanja i hlađenja, posebne kontrole za klimu na zadnjem sedištu, kao i brojne pogodnosti koje će Vaše putovanje učiniti nezaboravnim.

Mercedes E klasa

Mercedes E klase je još jedan automobil u našoj ponudi koji spada u klasu luksuznih vozila.  Za nijansu slabijih performansi od S klase, E klasa će Vas, svojim inovativnim eksterijerom , uveriti zbog čega su vozila kompanije Mercedes zaista odlika statusnog simbola. Što se unutrašnjosti ovog modela tiče, koja je, takođe na zavidnom nivou, ona se najbolje može opisati na sledeći način: ekskluzivnost, komfor i prepoznatljiv kvalitet.

Škoda Superb

Škoda Superb je trenutno najveći I najluksuzniji automobil koji kompanija Škoda ima u svojoj ponudi. Pored upečatljivog i modernog spoljašnjeg izgleda, inovativnog bezbednosnog sistema  I sistema astistencije, ovaj dobro poznati model očaraće Vas svojom unutrašnjošću koja predstavlja perfektan spoj originalnosti I maksimalnog komfora. Ukoliko se odlučite za ovu “staru damu”, imaćete priliku da se i lično uverite u perfekciju I kvalitet prestižnog češkog modela.

Škoda Octavia

Treća generacija Škode Octavie sa sobom nosi poptpuno novi dizajn ove češke lepotice. Ukoliko želite pristupačnost srednje klase , a ujedno otmenost i kvalitet, ovo je Vaš pravi izbor. Pozicionirana u C segmentu, Škoda Octavia, u pogledu performansi I prostranosti, kako napred, tako I pozadi, definitivno nema  konkurente. Pored mogućnosti ubrzanja za 7,4 sekunde I maksimalne brzine od 231 km/h, ovaj auto  poseduje I šestostepeni prenosni menjač.

Mercedes Viano

Ukoliko Vam je potrebno praktično, pouzdano I efikasno vozilo, onda je ovaj laki komercijalni “Nemac” definitivno najbolji izbor za Vas. Sa svojih šest sedišta i teretnim prostorom Mercedes Viano Vam pruža optimalnu upotrebljivst, dok svojim izgledom ubija sve predrasude o nezgrapnosti teretnih vozila. Iako ga kompanija Mercedes svrstava u red monovolumena, sa sigurnošću možemo tvrditi da zahvaljujući izuzetnim tehničkim performansama Viano može parirati bilo kom klasičnom kombiju.

Mercedes Sprinter

Mercedes Sprinter predstavlja pravo osveženje u sferi kombi prevoza. I ovog puta je kompanija Mercedes uspela da stvori vozilo koje u potpunosti odražava njene tipične karateristike – kvalitet, komfor, pouzdanost i sigurnost. Sprinter svojim atraktivnim i modernim dizajnom spoljašnjosti, ergonomski oblikovanim sedištima koja se prilagođavaju obliku tela i svojom prostranošću zaista predstavlja idealno rešenje za sve Vaše potrebe. Osim toga, ono po čemu se Sprinter najviše razlikuje od svojih konkurenata jeste bezbednosni sistem Adaptive ESP koji po prvi put u obzir uzima najvažniji uticajni faktor – stanje natovarenosti – i u skladu sa tim reguliše svoje stabilizacione aktivnosti.