Obezbeđujemo usluge transfera od i do aerodroma  ‘’Nikola Tesla’’ u Beogradu, kao i prevoz od/do aerodroma u okruženju (Niš, Podgorica, Temišvar, Zagreb, Skoplje, Bukurešt).

Bez obzira da li želite prevoz od kuće, hotela, poslovnog sastanka ili neke druge lokacije u gradu, naš vozač će Vas sačekati na željenoj destinaciji i obezbediti udobnu i sigurnu vožnju do aerodorma u Beogradu ili bilo kod drugog aerodroma u regionu. U zavisnosti od broja putnika, nudimo prevoz luksuznim automobilima Ili kombijem ukoliko je u pitanju manja grupa ljudi (do 8 putnika).

Za veće grupe vršimo prevoz mini busevima ili autobusima za 20 i 50 putnika.  Prilikom transfera sa aerodorma do željene destinacije, naš vozač će Vas sačekati odmah po sletanju aviona sa tablom na kojoj je ispisano ime osobe ili kompanije. Pobrinuće se za Vaš prtljag i odvesti do željene lokacije. Redovno pratimo polaske i dolaske aviona, a u slučaju eventualnog kašnjenja leta, vozač će Vas sačekati na aerodromu, bez dodatne naplate.

Način plaćanja Vi birate. Mozete platiti u gotovini, platnom/kreditnom karticom u automobilu ali i preko računa.  Taxi transfer od I do aerodroma nudimo 24h, svakog dana u nedelji.  Za bilo kakve dodatne informacije i zahteve, slobodno nas možete pozvati ili nas kontaktirati putem naše kontakt forme.

Sigurno

Uvek na vreme

WiFi

Profesionalna usluga